Saturday, May 14, 2011

1 bulan 4 minggu 28 hari

First...
Awak tgok je saya duk huhahuha dalam makmal,main tepuk tmpar dgn k.miza..awak xberani tegur sya lagi..

2nd..
Lama2 awak da berani dengar2 saya borak n tgok kerja saya kat makmal..kekadag awak tolong buat kerja yang mmg xpatot saya buat..saya pun tanya nama awak..awak tbe2 tanya soklan yg xpatot awak tanya. saya terkesima..awak kol pagi2 b4 pg kerja semata nak ajak breakfast.saya semangat gile pergi kerja smpai taxi yg nak amek saya n k.lin hampir nk langgar..sebab awak lah. org taxi siap perli ''semangat je dik pg kerja sambil kak lin tersengih2''

3rd..
Keluar lunch pun senyap2.xnak org lain perasan.awak ajar saya jgn skema sangt waktu lunch hour,staff lain pun sama je. 1st awak ajk kua,merah padam muka saya. ''kenapa saya?''dalam hati.Then terus saya kurang cakap dgn awak,saya sorok muka. *malu. Tp bila rezeki awk belanja KR, awk ckp ''memg dah nazar nak belanaja someone bila dapat gaji'' saya iya kan jer..Alhamdulillah.setiap kali lunch awak akan ajk kat tempat lain2..kekadang kalau saya kena soal,awak back up saya n bg jawapan..

4rd.. 
Saya jadi peneman setia awak masa lunch. awak ni ckp mcm mak nenek mbebel je keje. gelak2 n cara awak cerita selamba jer. awak tiba2 citer sal ex, famly, bwak jumpa kawan2 awak. saya segan, tp saya ikot je. awak kata saya pakai minyak guna2..saya geram,saya cubit..awak xnak saya bayar brg2 saya n waktu makan,sbb awk kata nt jatuh saham awk sbg lelaki..awak ingat setiap apa yg saya buat, n semuanya. Ada sekali awak emergncy leave, saya xtentu buat kerja.sampai kak amnah marah penutup tube lain2 saya letak,satu tray salah saya buat sbb fikirkan sal awak. Sakit?accident?

Last day..awak hantar saya padahal awk ade hal penting, awk mungkin xhensem, xkurus,xtinggi tapi hati awak..hati n perilaku awak yg buat saya tertarik sebagai..kawan. sebab saya tahu xguna ada harapan saya cuma akan doakan yang terbaik untuk masa depan awak. saya sangat sayangkan kawan saya. thanks sebab awak prihatin n back up saya.. saya xkan lupakan jasa awak. :))

:: Dadali Disaat Aku Mencintaimu.::

4 comments:

Anonymous said...

how sweet~hehehe

LuTaNiA said...

Jap, before anything. Siapa mimi??

Ili Nadhrah @ Kinder Bueno said...

awww, dialah orangnya :)

_naJw@_~. said...

any: thanks :))
natul: mimi tu aku la, haris dia..sbb masa main boling ktorg guna nama tipu2..mimi vs haris!lol
ka nad: ha'a HIM! :)) so cute n baik hati..