Saturday, June 4, 2011

Dajal 3

Aliaa Zafirah, adik ke-7 masuk bilik aku dengan perasaan yang gundah-gelana. Berceritalah dia tentang probz kawan dia n suh aku cadangakn nama kumpulan dia yang baru. Alah biasalah budak2 kecik, gaduh sikit ''xnak lah kawan'', ''jangan cakap dengan kita lagi'', ''jangan kawan dia!'' bla3..
Then after Alia tanya nak kena bagi nama kumpulan tu aku pun:-
Aku: Berapa org dalam kumpulan tu?
Alia: 4 orang. Sorang kurus yg 3 lagi gemuk.
Aku: Haish aku bagi nama mikrob kang, Aspergillus Niger ke, Candida Krusei ke -_-'' Last2 aku pun, ''Ohh 3 gemuk sorang kurus ea? Ha, TELETUBBIES!!''

Alia: >=( gggrrrrr..????

p/s: Homesick!!

2 comments:

Daria said...

best jugak kalau ada adik yang masih kecik....

_naJw@_~. said...

hahaha best apa nyer,kena share brg lah kena layan dia nak itu ini eeiii...