Saturday, June 4, 2011

Selamat Tinggal

Dua minggu terakhir dia kat HUKM.
Mia slalu ckap, ''i think u r in crush with him''
NO, IM NOT.
Just he's my type, someone yang boleh 2-3 jam lepak kat coffee table and borak pasal hidup, pasal diri sendiri tanpa orang lain. Buat lawak n at the same time bg sokongan sume.
That's why ak ckp HUKM ni akn merubah hidup aku.
Dalam banyak perkara, tapi sesuatu yang manis xkan kekal.
 Kekadang Allah temukan kita dengan seseorang tuk menyayangi, mengajar, tuk menilai kita, mengubah kita ke arah yang sepatutnya.
Setiap pertemuan akan ada perpisahan.
Redha, tawakal dan bersangka baik pada perancangan Yang Maha Esa.
Kita tak tahu.
InsyaAllah.
=)

Keep on playing : Selamat Tinggal-Dina ft Zizan =)
p/s: Akhirnya dia xkan menaruh harapan apa-apa lagi. Im not yours. Let me go.

2 comments:

Daria said...

tak mustahil, dia jodoh kamu...jodoh pertemuan di tangan Allah... ;)

_naJw@_~. said...

cane nak tahu seseorang tu jodoh kita?? hmm